Du skal sejle de danske farvande tyndt for at finde en havneby og en lystbådehavn, der er så smukt og så centralt beliggende som NyHavn 1 i Middelfart på Fyn. Naturskønt mellem skov og strand. Og centralt lige på den maritime ”motorvej” gennem Lillebælt.

Læg til kaj og du vil finde alle de faciliteter, du som lystsejler vil forvente i en første-klasses lystbådehavn. Plus en biograf med de nyeste premierefilm. Og en a la carte restaurant. Ja, sågar et bibliotek.

Gå de få meter til bymidten, der byder på masser af shopping muligheder, specialbutikker, spisesteder, natteliv og et hyggeligt maritimt miljø. Tag ud i det blå og du bliver mødt af et væld af oplevelser, fritidsaktiviteter og attraktioner. NyHavn 1, der tidligere hed Tel-Ka Marina, er byhavnen, der har det det hele og lidt til og meget mere.

NyHavn 1: Byhavnen, der har det hele og lidt til…

NyHavn 1 er perfekt beliggende for dig, der er på vej nord- eller sydpå ad den maritime ”motorvej” gennem Lillebælt. Og for dig, der tager den fantastisk smukke tur gennem de sydfynske øhav og rundt om Fyn. Uanset din destination, så er NyHavn 1 en lystbådehavn, eller byhavn om du vil, der er et must på din rute.

NyHavn 1 ligger lige ved siden af KulturØen med biograf, restaurant og bibliotek. Og udsigten fejler heller ikke spor. Se til venstre, og du har udsigt til den karakteristiske gamle Lillebæltsbro. Og kig til højre, der knejser den nye Lillebæltsbro. NyHavn 1 ligger midt mellem broerne, midt i Middelfart – og lige midt i Lillebælt.

Midt i det hele – uanset hvor du kommer fra

NyHavn1 er en privatejet lystbådehavn, der byder på følgende faciliteter:

Lige ved siden af NyHavn1 ligger KulturØen, hvor du har adgang til:

El og vand tages ved broerne ved ankomst. Du får koden til toilet og bad, når du betaler havnepengene – enten direkte til havnefogeden eller på turistbureauet(link). NyHavn1 bliver betjent af den kommunale havnefoged.

Moderne faciliteter

Der sker så meget spændende og er så meget interessant at se i og omkring Middelfart, at det er næsten umuligt at fremhæve noget frem for andet. Men her er et lille udvalg af alt det, du kan opleve nær NyHavn 1:

Du kan se hele kataloget over attraktioner og aktiviteter på www.visitmiddelfart.dk. Her finder du også de relevante adresser, åbningstider, datoer, priser m.m.

Du kan se hele kataloget over attraktioner og aktiviteter på www.visitmiddelfart.dk. Her finder du også de relevante adresser, åbningstider, datoer, priser m.m.

Fra hvalsafari til keramikmuseum

Har du spørgsmål eller behov for yderligere information om NyHavn 1, er du meget velkommen til at ringe på tlf. +45 4010 6300.

Du kan kontakte det lokal turistbureau, VisitMiddelfart, via mail@visitmiddelfart.dk eller +45 88 32 59 59.

Vi glæder os til at se dig

Vil du vide mere?